banner

Garantiefonds voor evenementen

Ben jij ten huwelijk gevraagd? Of heb je iets anders leuks te vieren met de Big Tent Trailer? Dan wil jij natuurlijk zo snel mogelijk starten met de organisatie. Na tijden van onzekerheid begrijpen wij van de Big Tent Trailer maar al te goed dat dit misschien spannend is. Daarom hebben we het garantiefonds in het leven geroepen, waarin risico’s gedekt zijn. Zo kun jij zorgeloos aan de slag!

Verzeker je van zekerheid!
Het garantiefonds biedt je de garantie om je evenement kosteloos te verplaatsen bij calamiteiten, van 10 werkdagen tot één dag voor de uitvoerdatum van het evenement. Zo is jouw evenement goed verzekerd tegen onverwachte situaties, wel zo prettig! Wie de Big Tent Trailer boekt, maakt gebruik van het garantiefonds. Van bruiloft, tot een jubileum of kleine receptie.

Veiligheid staat altijd voorop
Naast ons garantiefonds bieden we ook op de dag van jouw evenement de garantie op een veilige omgeving en worden de gestelde voorschriften omtrent afstand van 1,5 meter en hygiëne nauwlettend opgevolgd. De Big Tent Trailer heeft een protocol, dat strikt nageleefd wordt.

Boek juist nu!
Met het garantiefonds zit je super safe! Het fonds is speciaal voor evenementen en biedt je de mogelijkheid om het evenement kosteloos te verplaatsen bij calamiteiten. Dit is dé garantie die je nodig hebt om juist nu te boeken.

De regels?
Die zijn simpel. De dekkingsmaatregel kan 10 werkdagen tot aan de laatste dag voordat het evenement plaatsvindt worden ingelost bij de volgende calamiteiten:
- Bij een pandemie, zoals Covid-19
- Verbod vanuit de overheid om je evenement te organiseren
- Overlijden eerstegraads familielid

De kosten?
Die zijn transparant: Wij rekenen 2% over de offertewaarde.

En goed om te weten:
Het bepalen van een nieuwe datum gaat in overleg, binnen 6 maanden na oorspronkelijke uitvoerdatum.

Meer weten?

Neem contact met ons op