Back to Africa & feel the rhytmm..!

Laat u meenemen in de tijd van de Afrikaanse oerritmes tijdens een swingende dansworkshop in combinatie met een dynamische percussieworkshop. Feel the rhytmm!

Programma:
Bij aankomst wordt u ontvangen met koffie, thee en slagroomsoesjes. Wanneer iedereen is gearriveerd wordt u welkom geheten. De groep zal zich opsplitsen voor de twee workshops.

Percussie:
Een percussieworkshop brengt fun, is leerzaam en is goed voor de onderlinge communicatie. U maakt kennis met diverse eenvoudig bespeelbare slagwerkinstrumenten zoals djembés en bastrommels. Na een korte uitleg mag u zelf een instrument gaan bespelen. Voor deze percussieworkshop hoeft u geen muzikaal gevoel te hebben of een andere muzikale achtergrond.

Dansworkshop:
Onze dansworkshops worden verzorgd door Charley Caouffey uit Ivoorkust. Binnen een mum van tijd bewegen handen, armen, benen en voeten alle kanten op en ook nog in dezelfde richting! Geheel volgens Afrikaanse traditie dansen de deelnemers verschillende patronen die elkaar opvolgen. Er zit zoveel vaart in de workshop dat je geen tijd hebt om na te denken of te analyseren. Dat maakt de workshop dynamisch en ook ludiek: ACTIE! Begeleiding op live percussie is bij deze combinatie mogelijk.  

Na afloop van de workshops kan er gezellig nageborreld worden. Tijdens de borrel gaan wij royaal rond met diverse Afrikaanse hapjes en andere lekkernijen. U en uw gasten kunnen onbeperkt gebruik maken van het binnenlands gedistilleerde drankenassortiment. Uiteraard valt het feest niet stil en zorgen wij voor een muzikale omlijsting middels de aanwezige muziekcomputer. Elk genre is mogelijk, zodat er nog volop gedanst kan worden!

De kosten voor dit arrangement bedragen € 59,50 p.p. (all-in).

(Groepen minimaal 40 personen, bij kleinere groepen wordt een kleine toeslag berekend.)

Download


Nieuws

Vacatures

Op zoek naar een leuke en afwisselende bijbaan?
Bekijk vacature »

Haringparty op het kasteel

Kasteel De Schaffelaar was woensdag 17 juni het decor van de Haringparty, georganiseerd door BDUmedia en De Preuverie.
Lees verder »

Seminar Xerox over papierloos kantoor

Een kantoor zonder papier? Misschien moet u er nog niet aan denken, maar steeds meer bedrijven maken de overstap naar een paperless office. Gisteren hield Xerox er een seminar over in Kasteel De Schaffelaar.
Lees verder »