Back to Africa & feel the rhytmm..!

Laat u meenemen in de tijd van de Afrikaanse oerritmes tijdens een swingende dansworkshop in combinatie met een dynamische percussieworkshop. Feel the rhytmm!

Programma:
Bij aankomst wordt u ontvangen met koffie, thee en slagroomsoesjes. Wanneer iedereen is gearriveerd wordt u welkom geheten. De groep zal zich opsplitsen voor de twee workshops.

Percussie:
Een percussieworkshop brengt fun, is leerzaam en is goed voor de onderlinge communicatie. U maakt kennis met diverse eenvoudig bespeelbare slagwerkinstrumenten zoals djembés en bastrommels. Na een korte uitleg mag u zelf een instrument gaan bespelen. Voor deze percussieworkshop hoeft u geen muzikaal gevoel te hebben of een andere muzikale achtergrond.

Dansworkshop:
Onze dansworkshops worden verzorgd door Charley Caouffey uit Ivoorkust. Binnen een mum van tijd bewegen handen, armen, benen en voeten alle kanten op en ook nog in dezelfde richting! Geheel volgens Afrikaanse traditie dansen de deelnemers verschillende patronen die elkaar opvolgen. Er zit zoveel vaart in de workshop dat je geen tijd hebt om na te denken of te analyseren. Dat maakt de workshop dynamisch en ook ludiek: ACTIE! Begeleiding op live percussie is bij deze combinatie mogelijk.  

Na afloop van de workshops kan er gezellig nageborreld worden. Tijdens de borrel gaan wij royaal rond met diverse Afrikaanse hapjes en andere lekkernijen. U en uw gasten kunnen onbeperkt gebruik maken van het binnenlands gedistilleerde drankenassortiment. Uiteraard valt het feest niet stil en zorgen wij voor een muzikale omlijsting middels de aanwezige muziekcomputer. Elk genre is mogelijk, zodat er nog volop gedanst kan worden!

De kosten voor dit arrangement bedragen € 59,50 p.p. (all-in).

(Groepen minimaal 40 personen, bij kleinere groepen wordt een kleine toeslag berekend.)

Download


Nieuws

Vacature Zelfstandig Werkend Kok

Heb jij je opleiding Zelfstandig Werkend Kok (niveau 3) afgerond en ben je op zoek naar een leuke en afwisselende werkplek binnen een cateringbedrijf?
Lees verder »

Kerstpakkettenparade

16 december op De Wagenwerkplaats in Amersfoort
Lees verder »